Други део (пише се)

Други део Романа о планети Руа зваће се „Раздобље друго, треће и тешке године”.

Књига се тренутно пише и у пишчевој глави и његовим белешкама је осмишљен костур целе приче, а месо се полако надограђује. Тренутно је написано неколико глава другог раздобља историје.

Ова књига, као други део романа, садржаће у себи друго и треће раздобље целине „Краткa историјa Руанскa“ (кликни за више), тешке године целине „Двадесет година црног раздобља“ (кликни за више), Лексикон појмова за други део романа целине „Лексикон појмова“ (кликни за више) и карту Руе за други део (кликни за више).

У другом и трећем раздобљу говориће се о потомцима Првобивствујућих, њиховим краљевствима, њиховим односима, стварању религије руанске и многим другим догађајима. Прочитајте више о другом и трећем раздобљу.

 У тешким годинама говориће се о годинама робовања под влашћу ватреног цара Мардона, потрази за Свасовим реликвијама неопходних за испуњење пророчанства Јоне Хадсона, покрету отпора и побуњеницима, и о још много тога. Прочитајте више о тешким годинама.

 У лексикону појмова продубићете своје видике о свему ономе што ће у другом и трећем раздобљу и тешким годинама да се помиње, а намерно неће у тим целинама да се појашњава како се не би изгубила суштина приповедања. Прочитајте више о лексикону појмова.

Карта Руе, овог дела Романа, биће у суштини надограђена карта из првог дела романа (прве књиге). Све оно што се налази на карти у првом делу, биће и у другом делу (другој књизи) и биће додато све оно што се ново буде помињало. Прочитајте више о карти Руе.

You cannot copy content of this page

error: Content is protected !!